Jump to content
Sign in to follow this  
Alistair S

Site upgrade

Recommended Posts

I ran an upgrade to the latest version today. Do let me know if anything is broken! Thanks 👍

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't noticed any new glitches, but pages are taking longer to load this morning.

Perhaps that will correct itself over the next day or two.

 

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah. Pages just take a touch longer to load

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm. Shouldn't do. Let's see if it's just about building new caches.

 

I have been wondering whether we might need to prune some old posts soon though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me, loading speeds have improved as the day's progressed.

This morning, everything was moving slow...particularly graphics. Now, not so much! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

From what I can tell, loading speeds have returned to normal this morning...no worries ;)

 

Tom

 

*Seems I spoke too soon...slow-down issues again this afternoon. Nothing traumatic, but noticeable.

Edited by tunesmithth
Added afternoon update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not crazy about how 'pinned' posts are separated from the regular posts - just a space that says 'Other Topics'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah yes - I had a coloured divider. I probably need to reapply it in the theme (which also needed a new version)

 

EDIT: Fixed - thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×